• Hívjon: +36 70 363 2726
  • E-mail : info@liza-vendeghaz.hu

Bemutatkozás

A házról:

48 négyzetméteres, csendes nyugodt környezetben lévő kétszintes szigetelt faház.

A tetőtérben két hálószoba, két-két ágyas szobákkal. A nappali részben egy-két fő részére alkalmas kinyitható kanapé áll a vendégek részére.

Vendégházunk maximum 6 fő befogadására alkalmas.

Természetesen víz, villany, és hűvös éjszakák esetén villanyfűtés biztosított.

A faház teljesen be van rendezve, ágynemű, huzatok, edények, törölköző, a mindennapi használati eszközök akár a főzéshez is biztosítva vannak. Van mikro, fagyasztó, és hűtő is, kenyérpirító, kávéfőző.


A ház körbe van kerítve. A parkolási lehetőség 50 méterre van a háztól, mindkét irányból (két utcára is nyílik a Málna utca) a ház egy kis sétány közepén található, 50 méterre a Dunától.


A kertben lehetőség van grillezésre, bográcsozásra, szallonasütésre, ezekhez az eszközök szintén biztosítva vannak.


A házhoz tartozik egy stég a Dunaparton (kb. 60 méterre a háztól).

Akár éjszakai horgászatra is van lehetőség (kivilágított stégen). És lehetőség van csónakázásra is, amely a horgászatot is segíti. A csónak elektromos motorral is rendelkezik, illetve evezővel. Két felnőtt és egy gyermek mentőmellény is rendelkezésre áll.

 

Az ingatlan elhelyezkedése: Ráckeve, Somlyósziget, Málna utca. Az ingatlan a város zajától (központjától) a belvárostól 4 km-re van. A szigeten egy kis söröző gyalogosan megközelíthető.

 

Lehetőség van a kb 3-4 km-re lévő szabadstrandon fürdésre is (Vadkacsa strand) saját büfével, öltözővel, vécével rendelkezik. Illetve alkalmas a Duna ezen szakasza a vizisportokra is, mivel nincs nagy sodrása.

 

Horgászási lehetőség:

Kizárólag állami engedéllyel horgászható a Duna. Környékbeli horgászboltokban váltható napijegy 24 órás horgászatot tesz lehetővé.

Vendégházunk ideális lehet horgászni vágyóknak is!

 

Hirlevél feliratkozás

Adja meg e-mail címét, és értesítést küldönk aktuális programjainkról, akcióinkról.